Postrækken 9B, 4684 Holmegaard
+45 26 14 90 39

Profil

Om GLArmester Sørensen ApS

Jeg lægger stor vægt på service – en arbejdsopgave skal være en behagelig oplevelse for alle parter.

Jeg tilbyder gode priser i en samlet pakke, der indeholder kvalitets produkter, ordentligt håndværk og god behandling af kunder både før, under og efter arbejdet er udført.

Jeg stiftede Glarmester Sørensen den 1. januar 2005. Jeg er uddannet januar 1999 hos en lokal glarmester i Næstved med skoleperiode på Holbæk glarmesterskole. Fra November 1999 har jeg arbejdet hos en glarmester i Greve.

Jeg er uddannet energivejleder og faglært glarmester med ekspertviden i energibesparelser både hos privat kunde og hos erhverv/institution, jeg laver den løsning som behager kunden, uden at gå på kompromis med kvaliteten af det færdige arbejde.

Glarmester Sørensen er din professionelle glarmester i Sydsjælland. Jeg arbejder ud fra min bopæl i Toksværd. Det har altid været min drøm at være selvstændig, og jeg er glad for, at det er lykkes mig.

Kundekredsen spænder vidt, men jeg servicerer dog flest kunder fra lokalområdet herunder Næstved, Haslev, Rønnede, Tappernøje, Faxe, Karrebæksminde, Dalby, Køge, Bårse, Ringsted, Vordingborg, Fensmark, Herlufmagle, Glumsø, Toksværd, Holme-Olstrup og Herfølge.