Skip to main content
  • GLARMESTER SØRENSEN

  • GLARMESTER SØRENSEN

  • GLARMESTER SØRENSEN

  • GLARMESTER SØRENSEN

LYDRUDER

Termoruder reducerer lyd, men i nogle tilfælde ikke tilstrækkeligt. Lydruder er specielt designet til at dæmpe støj og lyde. En lydrude er en termorude af 2 lags glas. Det ene glas er tykkere end det andet.

F.ek.s en 6-12-4 rude (6 mm glas – 12 mm luftrum – 4 mm glas) giver en isoleringsevne på 35 dB. En almindelig termorude har en isoleringsevne på kun 31 dB, men det menneskelige øre opfatter det som en halvering af lyden (det svarer reelt til en lydreduktion på 10 dB).

Afstanden mellem glas-lagene kan øges, hvis støjen ønskes dæmpet yderligere. Lydruder medfører en væsentlig lyd- og støjdæmpende effekt, leveres også som energiruder.

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Følg GLArmester Sørensen ApS på Facebook. Her lægger vi regelmæssigt før- og nu billeder op af projekter og opgaver, så du kan følge med i vores arbejde og blive inspireret til din opgave.

Hos GLArmester Sørensen ApS får du høj kvalitet og god service til favorable priser.

Har du optimale vinduer? Måske kan du spare på energien ved at renovere eller udskifte med det rigtige glas eller vindue. Vi står klar til at rådgive samt udskifte dine vinduer.

FB sektion
Har du spørgsmål?