Skip to main content
  • GLARMESTER SØRENSEN

  • GLARMESTER SØRENSEN

  • GLARMESTER SØRENSEN

  • GLARMESTER SØRENSEN

ENERGIRUDER

Er du husejer vil dit energibudget elske energiruder! En energirude er meget varmere end en almindelig termorude, og derved mindsker du varmetabet væsentligt. At skifte fra termorude til energirude kan give besparelse på:

Olie – 360 liter
Gas – 300 m3
Fjernvarme – 2780 kWh
El = 2780 kWh

Besparelsen er beregnet på et typehus fra 60/70’erne på 120 m2, med glasareal på 20 m2, samt udskiftning til energiruder med UV-værdi på 1,1 Watt pr. kvadratmeter pr. grad. Energiruder medfører en væsentlig forbedring af indeklimaet.

Du undgår kuldetræk, som siver fra den kølige rudeflade og ned over gulvene, som gør det nødvendigt for dig at hæve rumtemperaturen uhensigtsmæssig højt. Energiruder er en termorude, hvor det ene lag glas er forsynet med en belægning af metal.

En gasfyldt energirude vendt mod solen lader energien slippe ind i rummet, og mindsker energien passere ud.

ALMINDELIG TERMORUDE

En almindelig, luftfyldt termorude lader solens varme slippe ind. Men den tillader også, at stuevarmen passerer ud i det fri igen.

ENERGIRUDE

Her varmer solen også rummet op. Men nu bliver varmen indenfor. Energiruder reflekterer ganske enkelt rumvarmen, så den bliver indenfor. Der er store besparelser at hente, og udgiften til energiruden er tjent hjem i løbet af ganske få år.

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Følg GLArmester Sørensen ApS på Facebook. Her lægger vi regelmæssigt før- og nu billeder op af projekter og opgaver, så du kan følge med i vores arbejde og blive inspireret til din opgave.

Hos GLArmester Sørensen ApS får du høj kvalitet og god service til favorable priser.

Har du optimale vinduer? Måske kan du spare på energien ved at renovere eller udskifte med det rigtige glas eller vindue. Vi står klar til at rådgive samt udskifte dine vinduer.

FB sektion
Har du spørgsmål?